Schwalbe Marathon Mondial

/ Leave a comment
Schwalbe Marathon Mondial

Schwalbe Marathon Mondial

Schwalben Marathon XR saavutti suuren suosion pyörämatkailijoiden keskuudessa ja monet olivat pettyneitä, kun Schwalbe päätti lopettaa kyseisen mallin valmistamisen. Nyt XR on saanut arvoisensa seuraajan pyörämatkailukäyttöön suunnitellusta Marathon Mondial -mallista. Valmistajan mukaan kyseessä on ylivoimaisesti paras markkinoilla oleva touring-rengas. Mondialin suunnittelussa on panostettu erityisesti kestävyyteen, pistosuojaukseen ja rullaavuuteen.

Marathon Mondialin kuviointi vihjaa renkaiden monipuolisuudesta. Kulutuspinnan lähes yhtenäinen kuviointi takaa rullaavuuden päällystetyillä teillä ja reunoilla olevat nappulat lisäävät pitoa sorateillä ja poluilla. Myös muihin teknisiin ominaisuuksiin on panostettu. Schwalbe on onnistunut yhdistämään erilaisten kumiseosten parhaita ominaisuuksia TravelStar Triple -teknologiallaan. Insinöörit ovat päätelleet, että renkaiden eri osat vaativat erilaiset kumiseokset optimaalisen kokonaisuuden saavuttamiseksi. Renkaiden keskiosan alla on rullaavuutta parantavaa pehmeämpää seosta ja päällä ja reunoilla kovempaa seosta, joka lisää kestävyyttä ja parantaa renkaan käyttäytymistä mutkissa. Renkaiden pistosuojauksesta huolehtii kevyt ja luotettava suojanauha sekä renkaiden sivuvallien ”Snakeskin” teknologia, jossa hyödynnetään kumipäällysteistä aramidia.

Marathon Mondial -renkaita valmistetaan taittuvana versiona (koot: 26×2.00, 26×2.15, 700×35c ja 700×40c) sekä edullisempana Performance-versiona (koot: 26×2.00, 700×35c and 700×40c).

Pyörämatkailu.com testaa renkaita ja palaa asiaan muutaman tuhannen kilometrin päästä.

Maahantuoja: Tunturi-Hellberg Oy

Leave a comment

Facebook

Pikavalikko

Yhteistyössä